Curriculum Vitae top

Molnár László

 • Az oldal nyomtatása pdf-be
 • Webes nézet

Java fejlesztő

lacimol.hu Jelenleg a PPULab-nál dolgozom Java fejlesztőként. Elsősorban webes alkalmazások szerver- és kliensoldali implementációján dolgozom. Munkaidőn kívűl az Audio Schedule Manager mobilos alkalmazást fejlesztem Android alatt és a Testbirds-nél tesztelgetek. Az aktuális fejlesztésekkel kapcsolatban néhány blogot is írok, ha időm engedi. Munkával kapcsolatban a LinkedIn-en keresztül érhetsz el.

Eszközök

Munkahely és iskola

 • Java fejlesztő-PPULab Kft.,2016.06.15. - ?

  Webes - Java alapú - szerveroldali megoldások fejlesztése a Pay-Per-Use árazási modell szerint.

 • Java fejlesztő-Kolkida Zrt.,2013.11. - 2016.06.15.

  2013-tól a Kolkida Zrt-nél dolgoztam Java fejlesztőként. Ahol is cég The Loan Factory nevű - hitelbírálati - termékét fejlesztettük. Az alkalmazással egyetlen webes felületen keresztül paraméterezhető és menedzselhető a teljes hitelbírálati folyamat.

 • Java fejlesztő / Scrum Master-Statlogics Zrt.,2007.03. - 2013.10.31.

  2007-től dolgoztam a Statlogics Zrt-nél (Asseco group tagja) Java fejlesztőként, 2011 óta a programozási feladatok mellett Scrum master-ként. A cégen belüli csoportban az egyik legnagyobb magyarországi bank hitelbírálati rendszerén dolgoztunk. A feladatok között szerepelt kliens oldali, webes valamint webservice programozás, melyekhez Oracle adatbázist használtunk.

 • Műszaki manager, Multimédia-GDF,2001 - 2005

  2005-ben végeztem a GDF-en, ahol párhuzamosan végeztem a Műszaki manager és a Multimédia szakirányokat. A kötelezően választható tantárgyaknál felvettem a Programozási szakirány tárgyait is, valamint dobogós helyezést értem el az évente megrendezendő országos Abakusz programozási versenyen két akalommal. Az akkori 8 féléves oktatási rendszer a mostani BSC-nek felel meg (mérnök-informatikus).

Projektek

 • JasperReports Dev-JasperReports fejlesztői blog,2016.04.29. - 2016.07.06.

  Hogyan szerkesszünk és generáljunk nyomtatványokat sablonok létrehozásával és adatokkal feltöltésével? XML + JSON = PDF (jasperreport.blog.hu).

 • Audio Schedule Manager-Audio ütemezéskezelő mobilra,2015.02. - 2015.07.

  Az Audió ütemezéskezelővel könnyen és hatékonyan automatizálhatjuk a bejövő események hangkezelését. Megváltoztathatjuk a csengetés kezelés típusát (némított, rezgő, felhangosított, hangosodó), a csengetés hangerejét egy adott vagy ismételt intervallumon belül. A leggyakoribb felhasználási módok: késleltetett és éjszakai halkítás, utazási hangosítás és a néhány perces gyors ütemezés.

 • JiraDev-Jira Plugin fejlesztői blog,2013.03. - ?

  Az Atlassian termékek felhasználási területei, paraméterezésük és alkalmazásfejlesztési lehetőségeik. Esettanulmány és érdekességek a JIRA-ról, Confluence-ről, GreenHopper-ről és a hozzájuk kapcsolódó plugin fejlesztésről, egy kevés Scrum módszertannal fűszerezve (jiradev.blog.hu).

Elérhetőség

lacimol@gmail.com
Curriculum Vitae bottom